söndag 6 april 2008

straight up. med ryggen alltså.

Åkte ner till hemstaden redan i torsdags, och eftersom jag har mer av ett liv här har det inte blivit så mycket skrivet.

Var ute i fredags med några klassisar, sen kom Sannex en stund, hon var utarbetad och gick hem (eller, snubblade ut från stället av trötthet och skrapade upp knät).

Planen var att jag skulle sova hos henne eftersom jag inte har nån bostad i stan längre, men när hon messade vid tolv och ville sova så tog jag b-planen, skogis istället. Han hade varit på AW och kom med en kollega han rubricerade som en "social kavalkad". Lätt! Hon kunde socialisera med vem som helst, och lyckades övertyga mig om att gå på ett barnklädes-homeparty (känns inte som jag kommer göra det, nu i efterhand). Jag och skogis åkte hem, åt mackor och kollade på little britain.

På lördagen fikade jag med min advokadokompis, AK, hon har börjat på stor firma och är jävligt framgång.
Sen var jag på vernissage, och sen tog jag bussen ut till ön med min far. Han är fantastisk min pappa. Han bjöd på korv på centralen - bara en sån sak.

Ut på ön och in igen. Drack födelsedagsdrinkar med Mysan. Penny och hennes man var också med. Jag drack bara tre drinkar. En var iofs en long island. Sen gick de andra hem och jag gick till konstepidemin.

Där var det precis som på sjuttiotalet. Inte för att jag vet hur det var, men jag skulle gissa att det var som där. Alla killar hade skägg. Det luktade söt rök utanför och inne spelade ett fantastiskt proggrockband som jammade loss helt totalt. De var fantastiskt bra. Den stora vilan.

Sannex var där, hon var rätt full, vi var på samma våglängd. Jajajajaj. whatever liksom - vi var fulla, vi dansade balett/jazzdans på linnégatan och träffade en man i ringbrynja, vi åt fyllemat och Sannex blev provocerad av två 15-åringar som satt och snackade om folk som var gamla (21).

EN jävligt bra helg. Idag har jag fikat, varit på fotohögskolans examensutställning, åkt ut till ön, fått massage av min syster, spelat kort med min mormor. Ja, känns som man träffat massa härliga människor hela helgen som gjort mig stark och hel igen.

Tänkte stanna några dagar här nere nu, innan man ska upp till tjockholm och bli bissniss igen. Ska komplettera lite jobbsök imorrn, har några olika grejer på g, men egentligen vill jag bara utveckla min egna idé. Kommer bli grymt bra när jag drar igång det.

DEN STORA VILAN, så jävla bra

Inga kommentarer: