söndag 15 juni 2008

Tillbaks i mediesverige

så gott som. Tillbaks i huvudstaden för att jobba med något som har med media att göra.

Gårdagen firades på bästa möjliga sätt. Först Sverigematchen i sandarna bks klubbstuga, kollade på children come on som spelade efter matchen. Sen upp till götaplatsen där en kompiskompis hade födelsedagsfest i trapporna till konstmuséet. Mycket människor som såg ut att ha kreativa jobb. Mysan var där. Och min gamle bassist Klas med bas och hans tjej. Drack rosé och åt spiddekauga som smakade ägg.

Sen båten, styrbord babord, Crinan och Anders spelade skivor, det var svängigt, men min visdomstand lade sordin på feststämningen och jag åkte ensam hem..

Stresspackade och städade idag, satte mig på ett tåg från helvetet ( intercity, en white trash-familj med en moder som hade nån slags hockeyfrilla och läste mia törnblom och en far vars största underhållning var att slå sin tjocke pringlesätatandes son på knäna, signalfel och en halvtimme försenat.) Men norén hjälpte mig. Jag gillar att läsa hans dagbok, och jag gillar att veta att jag kommer läsa den hela sommaren.

Imorrn ska jag börja nytt jobb, några gamla kollegor fr förra jobbet, which is good.

Sthlm har ju blivit ngt av en renlevnadsstad för mig, lite supa och knulla. Och det är bra så. Imorrn tänkte jag börja späka dessutom, sluta med kolhydrater bara för att testa.

Jag får ju ändå inte dricka eftersom jag äter medicin för min tand..

Min telfon gick sönder när väl jag anlänt till bostaden. Jag råkade knacka den lite lätt mot datorn, och det gjorde att displayen dog. Skitmobil. Det var väl en månad sen jag hade den på lagning sist.
Jaja, whatever, nu ska jag försöka sova, men antagligen kommer jag bli nervös och börja fundera vad det är jag ska göra hela sommaren och om jag klarar av det och därför vara vaken till sex.

puss.

Inga kommentarer: